Trillingsanalyse

Trillingsanalyse

Trillingen ontstaan doordat er kracht wordt gezet op een vaste stof. Vooral industrie of verkeer is de oorzaak van trillingen. Daarom is het voor de omgeving waar het project plaatsvindt vaak prettig om voorafgaand aan de start van het project de mogelijke overlast in kaart te brengen. Zo kan overlast en schade worden voorkomen, wat de mensen in de directe omgeving ook tevreden stelt.

 

Het nadeel van trillingen ten opzichte van geluid is dat dit niet door lucht maar door bodem wordt verplaatst. Deze bodemtrillingen kunnen veel overlast en schade bezorgen. Door een trillingsanalyse bij BK-Ecosys uit te laten voeren kunt zo u deze overlast en schade voorkomen. Met speciale apparatuur kunnen wij deze trillingen voor u opmeten en duidelijk in kaart brengen..

 

Wij verzorgen:

 

  • Trillingsanalyse en rapportage (bouwplaats, slooplocaties)
  • Het verhuur van trillingsmeters

 

Wij beschikken over erkende milieudeskundigen en MER-deskundigen in de discipline geluid en trillingen. BK-Ecosys gaat hierin verder dan alleen dan de klassieke metingen. Wij kunnen bijvoorbeeld concrete maatregelen voorstellen bij de inrichting van het openbaar domein om lokale geluidsoverlast te beperken.

 

Wilt u een trillingsmeting/trillingsanalyse uit laten voeren of wilt u een trillingsmeter huren? Neem dan snel contact met ons op!

Contact

Nick Pays

nick.pays@bk-ecosys.be

Nick Pays

directeur
Trillingsanalyse trillingsmeter

Trillingsmeter huren?

Het is mogelijk om bij bij BK-Ecosys een trillingsmeter te huren. De data kunnen wij op afstand inzien en voor u analyseren. Wilt u meer informatie over onze trillingsmeters of wilt u een trillingsmeter huren? Neem contact met ons op!

IK WIL MEER WETEN OVER TRILLINGSMETINGEN

Relevante diensten