Over ons

Over BK-Ecosys

Aangenaam kennis te maken!

BK-Ecosys is een onafhankelijk advies- en studiebureau met ruim 25 jaar ervaring op allerlei milieu-onderwerpen. Wij bestaan uit een multidisciplinair, deskundig en flexibel team verspreid over vier vestigingen: Hasselt, Gent, Oostkamp en Edegem. BK-Ecosys biedt diensten aan op gebied van milieuzorg, managementsystemen, preventie & veiligheid en bodem. Met onze Nederlandse collega’s BK ingenieurs en BK bouw- & milieuadvies zijn wij onderdeel van BK. Door deze unieke samenwerking kunnen wij onderzoek en advies geven dat verder rijkt dan onze landsgrenzen. 

 

Verandering is in de ingenieursbranche de enige constante. Nieuwe wet- en regelgeving stelt namelijk steeds weer nieuwe eisen aan bodemprojecten, milieuprojecten en bouwprojecten. Van uw partner mag u dan ook verwachten dat deze bijblijft. Qua kennis en expertise, maar ook als het gaat om flexibel inspelen op veranderingen in de markt. BK-Ecosys is hierin deze partner, doordat wij praktisch en strategisch onderlegd zijn. Onze adviseurs hebben passie voor hun vak. Wij nemen hierom graag uw zorg op ons en gaan door tot wij het opgelost hebben. Wij werken graag met u samen om een duurzaam resultaat te behalen!

Infographic BK-Ecosys

Waarom bestaan wij?

Missie

BK-Ecosys gaat voor het ontzorgen van onze klanten op het pad van een ingewikkelde en steeds veranderende milieuwetgeving met het oog op het realiseren van hun projecten en doelstellingen of de voortgang van hun exploitatie. Dit zowel voor B2B, overheden als particulieren.

Visie en kernwaarden

Flexibiliteit staat hoog op onze agenda. In de mate van het mogelijke plooien we ons dubbel om resultaten te boeken.


Snelheid
is vaak een probleem bij probleemprojecten. Door steeds een deel van ons team beschikbaar te houden, kunnen we snel schakelen als dat nodig is.


Pragmatisch meedenken
met de klant en het projectteam is onontbeerlijk in een goede samenwerking. BK-Ecosys heeft niet de pretentie om éénzijdig een eigen visie op te leggen. We durven echter wel te zeggen waar het op staat zodat gezamenlijk realistische doelen worden gesteld.

 

Met kennis van zaken ondersteunen we onze klanten. De senior en junior projectleiders hebben de nodige opleidingen genoten én volgen jaarlijks verplicht bijscholing om up-to-date te blijven. We hebben in verschillende disciplines tientallen jaren ervaring die we ter beschikking stellen in onze projecten.

Hoe doen we dat? Over onze strategie

BK-Ecosys bereikt dit op de volgende manier:

  • Opleiding collega’s – permanente vorming
  • Aanbieden van verschillende diensten op milieu- en omgevingsvlak (zie ons dienstenaanbod)
  • Gebruik van ons netwerk
  • Analyse van de noden van de klant
  • Lichte organisatie
  • Lage kostenstructuur
  • Oog voor verandering
  • Gezondheidsinitiatieven en ontwikkelingspaden voor collega’s
NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact directie

Nick Pays

directeur

Paul Leijten

directeur
NEEM CONTACT MET ONS OP