Bouwcoördinatie en bouwfysica

Bouwcoördinatie en bouwfysica

Om een comfortabel en energiezuinig gebouw op te leveren is een bouwfysisch ontwerp van kwaliteit nodig. Hier speelt duurzaamheid een steeds bepalendere rol in. Ook op het gebied van wet- en regelgeving wordt bouwfysica steeds complexer en strenger. Wij zijn op de hoogte van duurzaamheid en de laatste wet- en regelgeving op het gebied van bouwcoördinatie en bouwfysica.

 

BK-Ecosys heeft specialisten in huis. Deze specialisten berekenen bouwfysische vraagstukken aan de hand van geavanceerde berekeningen en adviseren u over de realisatie van de bouwfysische aspecten binnen uw projecten. Dit advies bespaart u veel tijd en geld.

 

Bouwcoördinatie en bouwfysica

 

Bij bouwcoördinatie ontzorgen wij u bij belangrijke keuzes en fases in het bouwproces van de keuze van architect, aannemers en materialen tot de oplevering en opvolging van het afgewerkte bouwproject. De volledige opvolging van uw bouwproject met oog voor timing en budget: gedurende het hele project staat BK-Ecosys aan uw zijde voor een optimaal eindresultaat. Wij kunnen u ook begeleiden met:

    • Ventilatie(balans) en daglichtberekening
    • Koudebrugberekeningen
    • Energieprestatiebepaling van gebouwen
    • Energiebesparingsonderzoek
    • Advies brandveiligheid en vuurlastberekening

 

Daarnaast ondersteunt BK-Ecosys bij u bij archeologisch onderzoek met bureauwerk, een booronderzoek of via proefputten.

Heeft u een vraagstuk op gebied van bouw of wilt u graag meer informatie over één van de bovenstaande diensten? BK-Ecosys lost uw vraagstuk graag op. Neem contact met ons op!

Contact

Nick Pays

nick.pays@bk-ecosys.be

Nick Pays

directeur
IK WIL MEER WETEN OVER BOUWCOÖRDINATIE EN BOUWFYSICA

Relevante diensten